Temaresor

Förutom våra rundturer och stadsutflykter erbjuder vi temaresor. Dessa kan bakas in i varje resmål. Vi garanterar engelsk språkservice, intressanta historieberättelser och äventyr som inte finns att hitta i guideböcker.
Nedan finner ni de mest populära ämnena. Om ni inte hittar det ni är ute efter var goda meddela oss! Vi kommer att göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål och intressen.

Våra gårdsturer är ett utomordentligt bra sätt att lära känna miljön, lantbrukets tillverkningstekniker, djurhållning, skördar samt andra frågor, utmaningar och möjligheter som den polska landsbygden står inför. Detta är verkligen en upplevelse som går utöver det vanliga inom resebranschen.

Dela med dig och utveckla dina kunskaper tillsammans med lärare, socialassistenter inom utbildning och andra institutioner och lär känna och upplev de ideella organisationernas mission och deras högt uppskattade verksamhet för det polska samhället.

För yrkesmän och människor med intresse för hästar kan vi erbjuda möjlighet att besöka Polens hästgårdar där man kan beskåda många världsberömda hästraser och hästskötsel.

Från plantskolor, genom botaniska trädgårdar till möten med landskapsarkitekter – det är ett helt spektrum som täcker det mesta inom hortikulturen.

Biltillverkningen är en av de viktigaste branscherna för Polens ekonomi. Besök den världsberömda bilproducenten!

Ekonomi – bekanta dig med Polens ekonomiska strukturer genom att delta i föreläsningar vid Ekonomiska universitetet och besök olika BPO-företag , finansiella institutioner, leverantörer av logistiklösningar mm. Ifall du är intresserad av affärer kan detta att ge dig en bra inblick i Polens entreprenörsanda.

Är du däremot intresserad i hållbar turism eller ekoturism? Gå tillbaka till naturen och koppla av i lugn och ro med träd och djur omkring dig på den polska landsbygden. Studieresor till ekologiska gårdar finns bland våra resmål.

Är du aktiv varje dag? Varför inte under din resa? Lägg till cykelturer, rafting, skridskoåkning, trekking och snöskolöpning på din resplan.